Monday, March 23, 2009

Mini Pizzas & Karipap Pusing

At last, atas ketekunan dan daya usaha, ditambah pula dengan tunjuk ajar & gambar-gambar yang diupload dari h/phone Seri, akhirnya berjaya juga saya membuat karipap pusing.

5 comments:

Mouren said...

Bulih buat bisnes suda ni Cor.

Cath J said...

Karipap PUSING???? Mcm interesting ja nama....apa lagi bagi lah recepi...hihihi

Blossom said...

Sabar peminat.......utk buat karipap pusing, kena sediakan 2 bhg tepung (bhg 1 - tepung + air, bhg 2 - tepung + marjerin cair), pasal sukatan sy x pasti, simpan sikit2x air/marjerin supaya x terlebih...sampailah jadi doh...eh panjang ni, nanti sy kasi upload tu gambar step-by-step.

Mama Mia said...

wah..rajin sungguh ko buat kuih/kek ni ar..:).

siap ada resepi karipap pusing lg..hehe sia pun mo try la..

HoneyBUZZin said...

sedapnyerrrrr....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin